Szórakoztató műsor

Újabb dráma a Nyerő Párosban!

2023.10.25. I 16:36
Henry Kettnerék feladták a játékot, ők lettek a műsor negyedik kiesői.

A Nyerő Páros a legizgalmasabb szakaszához érkezett, hiszen hétfő este tartották az újabb szimpátiaszavazást, de előtte még a műsor legnehezebb feladatát kellett megoldaniuk a párosoknak: 40-50 méter magasan, egy kötelekből alkotott pókhálón kellett mászniuk. Már a bemutató videótól mindenkinek inába szállt a bátorsága, ugyanis minden párosnál legalább az egyik tag tériszonnyal küzdött.

Csak az első három helyezett nyert pénzt a közös játék végén, amit Voksán Virágéknak sikerült legjobban teljesíteni, hiába kapott a dj pánikrohamot a magasban. Őket követték Vastag Csabáék, Curtisék, majd Boráros Gáborék. A sor végén Henry Kettner és Kiss Rebeka végeztek, mivel az előbbi annyira rosszul lett a magasságtól, hogy megmerevedett a teste, mozdulni sem bírt, így kénytelenek voltak feladni a játékot.

– Szánalmat éreztem magammal szemben. Nem is tudom, milyen szavakat mondjak, amiket nem kell cenzúrázni... Utálom magam! Én ezt nem bocsátom meg magamnak, esküszöm! Nekem ahhoz napok, sőt, hetek kellenek, hogy megbocsássam magamnak, hogy egy ilyen fontos feladat rajtam ment el – tört össze Henry, aki az eddigi életében soha nem adott fel semmit.