Párkapcsolat

Sztárszerelem! Demcsák Zsuzsa egy milliárdos üzletember mellett találta meg a boldogságot

2023.10.25. I 15:34
A műsorvezető néhány hónapja vált el, de a jelek szerint máris egy újabb házasságra készül.

A Blikk információi szerint párja egy vidéki milliárdos, akivel a munkája során ismerkedett össze. A lap felidézte, hogy Zsuzsa nemcsak a követőit, de saját barátait is meglepte, amikor két héttel ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött fotójával tudatta, hogy ismét eljegyezték.

Most kiderítettek néhány dolgot a titokzatos férfiról: Zsuzsa egy vidéki, igen sikeres üzletember mellett találta meg a boldogságot, akivel a közös munka hozhatta össze. Demcsák Zsuzsa továbbra sem kíván nyilatkozni a magánéletéről, de az egyik ismerőse elárult néhány részletet az új kapcsolatáról.

"Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden" - mondta a lapnak Demcsák egyik ismerőse.

"Nemrég együtt töltöttek néhány napot Spanyolországban, szerintem ott kaphatta a gyűrűt. Minket is meglepett az eljegyzés, de az látszik Zsuzsán, hogy nagyon boldog, ki van virulva. Ám – tanulva a múlt hibáiból – most azt tervezi, hogy sem megmutatni nem mutatja meg a párját, sem beszélni nem fog róla soha. Ő és a férfi is jobbnak látják, ha a kiléte titok marad" – fogalmazott az ismerős.