Magazin

Nagy lábon él Mr. Wrong!

2023.10.25. I 19:43
Can Yaman mágikusan vonzó, rendkívül sokoldalú, fiatal török színész, aki ugyan jogot végzett, de modellkedéssel és színészkedéssel foglalkozik.

Bármilyen hihetetlen, de Can Yaman, egy bizonyos pontig egyáltalán nem gondolt arra, hogy a filmiparban csináljon karriert. A különböző színészi „tévelygései” inkább hobbi volt. Ugyanis úgy vélte, hogy az érzelmek, gesztusok és arckifejezések irányításának képessége segít neki ügyvédi pályafutásában.

Azonban barátai folyamatosan szekálták és bíztatták őt, mondván, hogy ilyen megjelenéssel inkább színésznek, mintsem ügyvédnek kell lennie. Kétségtelen tény, a természet nem bánt szűkmarkúan a nők nagy kedvencével, így Can Yamánt egy ideje a legnépszerűbb török sorozataiban látjuk. Az ügyvédi pályát sem hagyta el, egy irodát nyitott Isztambulban, ám ő az anyagi hátteret biztosítja, nem pedig a jogit.

Mindenesetre pár titok a közelmúltban kiderült róla. Meglehetősen nagy lábon él, hiszen 46-os a cipőmérete. A széles vállai miatt nem könnyen tud inget vásárolni magának, ugyanakkor mindig szívesen visel széles és hosszú kabátot, melynek nagy zsebei vannak. Bárhová is megy Can, mindig van nála csokoládé. Sok helyen nem lehet őt eladni, hiszen a török mellett olaszul, németül és angolul is kiválóan beszél. Három dolgot ki nem áll: a meleget, az éhséget és a szűk ruhákat.