Férfiszemmel

Megvan a milliók titka? Mutatjuk, mibe fekteti a vagyonát Majka

2023.10.25. I 10:10
Magyarország legsikeresebb sztárja a Forbes listája szerint, ami a pénztárcáján is meglátszik, hiszen a cégei is rendkívül jól teljesítenek.

Mivel az ingatlanokkal nem tud mit kezdeni, ha úgy alakul, hogy el kell hagynia az országot, tudatosan olyan tárgyakba fektet pénzt, amiket bármikor magával tud vinni.

„Kicsit ilyen borúsan látom ezt néha, már-már úgy érzem, hogy túl borúsan is. Például én vettem kis aranyakat, nyakláncot, karláncot, gyűrűt, mindenféle dolgot, csak azért, hogy ha egyszer, mondjuk el kell menni valahova és mondjuk valaki azt mondja, hogy a híd túloldalára kéne menni, de oda nem engednek át, akkor oda tudsz menni egy karlánccal, hogy figyelj, mi vagyunk itt négyen...” – magyarázta Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában Majka.

A rapper azt vallja, jobb félni, mint megijedni. „Azt gondolom, fel kell készülni minden egyes eshetőségre, például én órákba fektettem sok pénz, amiket beteszek egy kis zsákba, és viszem. Hiszen mit kezdjek azokkal a lakásokkal, amiket itt vettem Pesten? Azokat hova viszem?” – fejtette ki aggodalmait az előadó.