Magazin

Kulcsár Edinát is várták a dubajozó magyar modellek perén

2023.10.25. I 18:41
A négy beidézett tanúból egy sem jelent meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Folytatódott a "dubajozüs per", amelyben több személyt azzal vádolnak, hogy kiközvetítettek modelleket úgynevezett hoszteszmunkákra belföldre, illetve Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba, Mexikóba, de Párizsba és Londonba is.

Legutóbb vallomást tett a bíróságon a dubajozós per titokzatos, "hetes számú" védett tanúja. A nő elmondta, hogy a KISS együttes 2010-es koncertjén a bandatagok is rendeltek közülük, és arról is beszélt, hogy az ő világukban köztudott, hogy a „fotózás" valójában szexet jelentett, általában egy aktusért 120 ezer forintot kapott, az Abu Dzabiban töltött hétért pedig tisztán egymillió forintot.

A vádirat szerint a több mint tíz éve nekik dolgozó lányok között több ismert nő is van, májusban például Hódi Pamelát hallgatták meg, ám Kulcsár Edina beszámolójára is kíváncsi a bíróság, ám visszaemlékezésére még várni kell. 

A volt szépségkirálynő ugyanis aznap hajnalban, amely napon információink szerint az ügyben eljáró bírónő szerette volna meghallgatni az üggyel kapcsolatban, az Instagramon osztott meg egy 24 órán át elérhető történetet: amelyben egy váratlan utazásról és a férje, G.w.M döntéséről ír - írta a Blikk.

Kulcsár Edina talán elfelejtette, hogy jelenése lenne a Markó utcában, de a bírónő a tárgyaláson elmondta, a bíróság őt is és jogi képviselőjét is értesítette a meghallgatásról. A lap szerint a modell csak tavaszig kapott halasztást, akkor feltétlenül meg kell jelennie a bíróság előtt.