Párkapcsolat

A válóper még várhat

2023.10.25. I 11:15
Király Viktor és Anita Athénban próbálják rendbe hozni a házasságukat.

Még mindig nem adta fel Király Viktor és Virág Anita: újra a házasságuk megmentéséért küzdenek. Immár másfél éve, hogy a házaspár szétköltözött, majd hosszas próbálkozás után nyáron a válás elindítására készültek. Ám úgy tűnik, fordult a kocka.

Az elmúlt hetekben többeknek feltűnt, hogy Viktor szívecskés és tűzjeles emojikat kommentelget Anita fotói alá. Most pedig mind a ketten Athénból posztoltak 24 órán át elérhető Instagram-történetükben, ugyanis együtt utaztak Görögországba. A Blikk kereste őket, és Viktorral sikerült is üzenetet váltaniuk, aki meglehetősen sejtelmes volt

– Bocs, de még nem nyilatkozunk – fogalmazott többes számban az énekes.

Egy közeli ismerősük kikotyogta, békülni mentek Görögországba Anitával.

– Minket is nagyon meglepett, amikor láttuk, hogy néhány hete ismét közeledni kezdtek egymáshoz. Úgy tűnik, hiába minden, valami miatt nem tudják elengedni egymást. Volt időszak, amikor mind a ketten lemondtak a másikról, már a válásra készültek, de most megint látnak esélyt arra, hogy újra egy család legyenek, ezért utaztak el kettesben néhány napra. Meglátjuk, ezúttal sikerül-e nekik a békülés... – mondta az informátor, aki maga is drukkolt a házaspárnak.