Szórakoztató műsor

Tóth Gabi padlóra került!

2023.10.24. I 18:27
Még párja jelenléte sem tudta őt felvidítani.

Kijelenthető, hogy Tóth Gabi számára volt a legnehezebb a múlt szombat esti Sztárban Sztár leszek! Az énekesnő nagyon csalódottan távozott a TV2 stúdiójából, még úgy is, hogy a műsor alatt a nézők között foglalt helyet új párja is.

Mint eddig minden adáson, az énekesnő párja, Papp Máté Bence most is jelen volt a stúdióban, hogy személyesen is támogatni tudja a helyszínen szerelmét. Az énekesnőnek pedig szüksége is volt rá, hiszen az ő versenyzője, Solymár Matyi esett ki műsorból. 

Ez azért volt Gabi számára is váratlan fordulat, mert Matyi Szécsi Pál-produkciója nagyon jól sikerült, a többi mesternek is nagyon tetszett és a maximálisan adható 30 pontból 29-et adtak neki, ezzel a zsűri lista elején végzett. A nézők azonban ezúttal is jól megkavarták a sorrendet, és a szavazataik alapján végül Matyi számára ért véget a verseny. A végeredmény az összes mestert lesokkolta.

Gabiban még inkább dúltak az indulatok, az arcára egyszerre ült ki a döbbenet, düh, harag és csalódottság is. Az eredményhirdetés követő feladatválasztásnál is indulatosan csapta le a gombot, és ő sem tudott szó nélkül elmenni a történtek mellett.

– Nagyon örülök, hogy itt vagytok, félre ne értsetek, de azt hiszem az egyik legerősebb versenyző távozott ebből a műsorból, ami szerintem nem volt jogos és nagyon veszített a műsor ezzel.

Az énekesnő a műsor vége után kissé idegesen és sietősen távozott a stúdióból, öltözőjében pedig már várta párja, akivel nem sokkal később együtt távoztak a TV2-ből.