Szórakoztató műsor

Fásy Ádám: „A közönség szeretete éltet”

2023.10.24. I 12:19
Rajongói mellett kollégái is csak szeretettel tudnak beszélni róla.

A népszerű hazai mulatós sztár idén töltötte be a 71-et, és túl van már egy életmentő szívműtéten is, életkedve és a zenélés iránti rajongása azonban még a mai napig is töretlen.

Fásy Ádám rengeteg fesztiválon gondoskodott már a jó hangulatról, ahol a közönség mindig megbizonyosodik arról, hogy egykori betegségének nyomai sem látszódnak a mulatós sztáron. Adódik tehát a kérdés, hogy hogy mi lehet a titka?

A szépségversenyek atyja saját bevallása szerint minden fesztiválra hazajár, élvezi a közönsége szeretetét és mindenkihez van egy-két jó szava. Emiatt pedig egyszerűen imádják őt a rajongói.

Rajongók mellett pedig sztárfellépők is odavannak a mulatós sztárért, mindenki melegséggel beszél róla. Zalatnay Sarolta például azt mondta, hogy Ádám nagyon édes és tényleg mindenki iránt szeretettel van.

Fásy Ádám, a mulatós királya Hajdú Péter műsorában járt, és megdöbbentő őszinteséggel vallott gyermekkoráról. Legkisebb fiúként megannyi családi tragédiát kellett elviselnie, ugyanis tizenhárom testvérét vesztette el. 

Édesanyjának embertpróbáló lehetett, hogy kilenc gyermekét neki kellett eltemetnie. A zenész úgy gondolja, hogy az asszony minden bizonnyal ebbe a bánatba halt bele. Fásy erről vallott az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, melyet a tévénézők ma este láthatnak a Life TV-n.