Szórakoztató műsor

Celebbotrány! Lékai-Kiss Ramóna kiosztotta a 20 éves Natit A Nagy Őben: „Átléptünk egy határt!”

2023.10.23. I 17:55
A műsorvezető meglepetés pizsibulival készült a hölgyeknek, de elszabadultak az indulatok.

A Nagy Ő Bettije utazhatott el Jákob Zoltánnal egy napra Párizsba. A távollétében a „szerelemkastélyra” sem telepedett unalom, Lékai-Kiss Ramóna pizsipartival lepte meg a többi hölgyet – írta a femina.hu.

A bulira nemcsak macaronokkal, hanem egy ajánlattal is érkezett: minden versenyzőnek lehetőséget adott arra, hogy anonim levélben kérdezzenek bármit a játékostársaiktól. Nem értek a kérdések végére balhé nélkül, Nati olyan szinten betámadta Vivit, hogy az már a műsorvezetőnek is sok volt. 

Utóbbi azt a kérdést kapta: „Te mit tennél meg, hogy bekerülj egy műsorba? Akár a szex is beleférne?” - Be sem akarnék kerülni műsorba, ez a mostani nyilván kivétel, mert ide nem a műsor, hanem Zoli miatt jöttem - válaszolta.

A lányok már a mondandója közben is szkeptikus arcot vágva forgatták a szemüket, majd többen felbolydultak. Azzal vádolták Vivit, hogy nem őszinte, csak a népszerűségért és a pénzért jelentkezett A Nagy Ő-be. Nati volt a leghangosabb, egy mondatával ki is vágta Lékai-Kiss Ramónánál a biztosítékot.

- Legalább helyre tudlak tenni kicsit, mert anyád nem tett helyre, úgy néz ki! – vágta Vivi fejéhez Nati.

A tévés arcán rögtön látni lehetett, hogy azt gondolja, a 20 éves egyetemi hallgató elvetette a sulykot. Kisvártatva hangot is adott ennek. „Átléptünk egy határt. Ez valóban egy verseny, de egy biztos, Nati, senkinek, de senkinek az édesanyját a szádra ne vedd. 

- Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, se most, se a továbbiakban. Ettől függetlenül nyugodtan el lehet mondani, hogy nem értesz vele egyet, vagy hogy szerinted nem mond igazat, csak ezt szépen, hölgyeim, jó? Kérlek, úgy, hogy legyen méltó hozzátok.”