Magazin

Szinte hazajár Budapestre a Mr. Wrong telenovella sztárja

2023.10.20. I 15:11
A világ egyik leghíresebb sorozatsztárja, a török Can Yaman többször forgatott már a magyar fővárosban.

A Life TV weblapján ismét találkozhatnak a rajongók a török Jason Momoaként ismert Can Yamannal. Ugyanis a Mr. Wrong sorozat első öt részét mindenki megtalálhatja már a honlapon, melynek közkedvelt főhőse a szívtipró színész. A telenovella sztárja szinte hazajár Magyarországra, ugyanis – többek között – Budapesten forgatta az El Turco (A Török) névre hallgató új sorozatát tavaly ősszel.

A 2020-ban kezdődő Mr. Wrong című sorozatot eredetileg 29 részesre tervezték, de végül eddig 14 rész készült el belőle. A nézők egyöntetűen imádták, mind magát a sorozatot, mind a főszereplő párost: Can Yamant és a Szulejman-ból vagy a Dolunay-ból ismert Özge Gürelt.

Can Yaman és Özge Gürel a Mr. Wrong-ban már másodjára alakítanak együtt főszereplő párost romantikus sorozatban. A rajongók azt szerették volna, ha a két színész között több is lenne, mint szakmai kapcsolat, hiszen olyan jól mutattak együtt a filmvásznon is. Azonban ezután a sorozat után Can Yaman egy olasz lánnyal jött össze a való életben, akivel azóta együtt is vannak, Özge Gürellel pedig úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk megromlott erről azonban a színésznő nem akart nyilatkozni.

Hogy miért is szeretik a sorozatot a rajongók? Nos, talán a romantikus története miatt. Özgür Atasoy (Can Yaman) egy nagyon gazdag, fiatal, jóképű férfi, aki étteremtulajdonos, és aki rendkívül kicsapongó életet él, ami a szerelmi életét illeti. Nagyon sokat kellett csalódnia a szerelemben és a nőkben, így a mélyebb párkapcsolatokat kizárja az életéből. 

Ezzel szemben Ezgi Inal (Özge Gürel) egy romantikus, cserfes fiatal lány, akit miután volt barátja Soner (Tayguy Sungar) átvert, elege lesz abból, hogy nem működnek a párkapcsolatai és úgy dönt, összeszedi magát és férjhez megy egy rendes férfihoz. Mivel úgy látja, hogy hóditásai sikertelenek, a tapasztalt Özgür-höz fordul, hogy adjon neki tanácsot, mutasson neki hódítási technikákat, hogy olyan férfit találhasson, aki nem fogja elhagyni őt. 

Cserébe beleegyezik, hogy elkíséri Özgürt a húga esküvőjére és eljátssza a barátnő szerepét, hogy segítsen Özgürnek megszabadulnia édesanyja bosszantó számonkéréseitől a házasságot és a családalapítást illetően. Kettejük között azonban, már nem csak megjátszott érzelmek kezdenek kialakulni.

Nem véletlen, hogy a sorozatot számos díjra jelölték.  Ha egy igazi modern, romantikus török telenovellára vágyik, akkor ezzel biztosan nem fog majd mellé.