Magazin

Palácsik Timi árulja budapesti álomotthonát

2023.10.20. I 10:05
Andy Vajna özvegye egy fényűző luxusházban élt a magyar fővárosban.

Eladó Palácsik (Vajna) Tímea budapesti luxusotthona: márványokkal borított, tágas terek, fényűző fürdőszoba és lenyűgöző panoráma várja a következő lakót a luxusvillában. Egy biztos, nem sok ehhez hasonló ingatlan akad a magyar fővárosban.

Andy Vajna örököse, Vajna Tímea csütörtökön osztotta meg a közösségi oldalain, hogy megválik budapesti házától. A II. kerületben található álomotthonról szóló hirdetésekben betekintést adott a gyönyörű ingatlanba. Az Amerikában élő örökösnő Instagram-történetben osztotta meg az egykori otthonáról készített fotókat.

A házon már kívülről is megakad az ember szeme: a modern, minimalista stílusban tervezett épület egy óriási kerttel van körülvéve, amit egy szintén hatalmas, majdnem körpanorámás üvegerkélyről csodálhatnak a lakók.

De belülről sem okoz csalódást az ingatlan: a villában egy fehér márvánnyal díszített fürdőszoba kapott helyett, amiben egy óriási fürdőkád is látható. A tágas hálószobát óriási ablakok teszik világossá, miközben akár az ágyból fekve is csodálhatják a panorámát a mindenkori tulajdonosok. 

Az egyedülálló otthonhoz egy óriási méretű, különálló gardróbszoba is tartozik. Az egész ház minimalista stílusához illeszkedik az amerikai konyhás étkező, illetve egy hatalmas nappali is, ahol biztosan nem kell majd azon aggódni, hogy nem férnek be a vendégek.