Magazin

Így érzi magát L.L. Junior a válása után

2023.10.20. I 19:18
L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga néhány héttel ezelőtt hivatalosan is elváltak. Az énekes most őszintén elárulta, hogyan érzi magát a házasságuk lezárása után.

Mint megírtuk, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga először képtelenek voltak megegyezni az anyagiakat és a gyermekelhelyezést illetően, de aztán sikerült mindkettőjüknek belátni, hogy a legjobb megoldás, ha békében oldják meg a dolgotel, ugyanis egy csúnya válás rengeteg stresszel jár.

Végül az utolsó bontóperről mindketten mosolyogva távoztak. Az is kiderült, hogy a válás óta L.L. Junior megállás nélkül dolgozik: egy régóta dédelgetett vállalkozás létrehozásán munkálkodik, s hamarosan a nagyközönség is megtudja, miről van szó pontosan.

„Nehéz még megfogalmazni, hogy vagyok, még ismerkedem az érzéseimmel. Nyilván sokkal könnyebb most minden, több energiám van magammal és a dolgaimmal foglalkozni, ami felszabadító érzés. Van bennem szomorúság is persze, hiszen egy tönkrement házasság mindkét fél számára kudarc. Számomra is az” – nyilatkozta L.L. Junior.

Az énekes azonban hozzátette: a helyes döntést hozták meg a volt feleségével, amikor a válás mellett döntöttek.

„Ugyanakkor biztos vagyok benne – és szerintem Kinga is így gondolja –, hogy mindkettőnk életét meghosszabbítottuk azzal, hogy elengedtük egymást. Az a sok idegeskedés, stressz, ami a házasságunk megromlása és az abból következő válóper okozott, nem egészséges” – tette hozzá az énekes a Borsnak.