Magazin

Így él most Budai Laura, aki kalandba keveredett Azahriah-val

2023.10.20. I 14:10
A fiatal lány neve onnan lehet ismerős, hogy ő volt az, akivel Azahriah egy korábbi koncertjén egy toitoi wc mögött közösült.

2022-es évben a Szolnoki Palacsintafesztiválon történtek miatt volt Azariah-val tele a sajtó. Ha esetleg nem emlékezne valaki, ez volt az ominózus toitoi-s eset, amikor is az énekes egy rajongójával, Budai Laurával került egészen intim kapcsolatba. Mindezt úgy, hogy közben barátnője volt.

A fiatal lányt most a Bors kereste meg, hogy meséljen a történtekről. Elmondta, hogy a barátai közül sokan elfordultak tőle, de szerencsére a családja – még az anyukája is, aki először nagyon dühös volt rá – támogatta és védelmezte őt. „A családunkban a bátyám az, aki nagyon nehéz eset ilyen téren, de benne jó értelemben csalódtam mert mellém állt és bevédett. A nővérem először poént csinált ebből, majd miután rájött, hogy komolyan kell venni a dolgot, támogatott mindenben.”

Miután itthon már a depresszió jelei kezdtek megmutatkozni rajta, Laurának nem volt más választása, mint hátra hagyni a korábbi életét.

„Én már túllendültem a dolgon, lezártam magamban, bár sokszor rajtam van még a depresszió, de sokkal jobban vagyok már mint egy éve” – mesélte, de hozzátette, hogy annak ellenére, hogy külföldön él, a múltja ide is követte, hiszen a közösségi oldalakon továbbra is jelen van.

Ami Azahriah sikerét illeti, azt mondja, örül neki, tehetségesnek tartja, a koncertjére azonban nem tervez elmenni.