Magazin

Szex a képernyőn! Schumacher Vanda pikáns ágyjelenete a Valami Amerikában

2023.10.19. I 15:09
A műsorvezető is szerepet kapott a nagysikerű trilógia alapján íródott sorozatban.

Október 18-án dupla résszel startol az RTL+ felületén a Valami Amerika sorozat, amelyben Schumacher Vanda is feltűnik. A műsorvezető nem először dolgozott együtt Herendi Gáborral, de csak az utolsó pillanatban lett számára világos, hogy a Valami Amerika sorozatban is számítanak rá.

- Korábban is dolgoztunk már együtt Herendi Gáborral, a szünetekben történő poénkodásom akkor megtetszett neki. Aztán megkeresett, hogy lenne egy kisebb szerep, be tudnék-e ugrani egy castingra. Azt csak egy nappal előtte tudtam meg, hogy a Valami Amerika sorozatról van szó. 

Mikor megkaptam a szerepet, újra átjárt a hála, és minden eszembe jutott: amikor anyukámmal a kanapén ülve néztük a filmeket. Végtelen hálát érzek azért, hogy megadatott, hogy azokkal az emberekkel dolgozhattam együtt, akiket anno a tévét nézve láttam csak - árulta el Schumacher Vanda. 

Karaktere, a pimasz jegyszedő lány heves viszonyba kerül egy Marci nevű sráccal, akit az Oltári csajok szívtiprójaként berobbant Ember Márk alakít.

- Márkkal évek óta ismerjük egymást, volt, hogy ugyanabban a kerületben laktunk. A forgatás előtti napon véletlenül összefutottunk, és Márk felhozta a másnapi forgatást. Számomra akkor vált világossá, hogy ezt a pikáns jelenetet vele forgatom majd. Minden stresszem el is szállt, amikor ezt megtudtam. Nagyon jó volt vele - és az egész stábbal - forgatni, végtelenül jó hangulatban telt az egész. Kicsit még improvizáltunk is. Fantasztikus dolog egy ilyen csapattal dolgozni és létrehozni valami olyat, ami a nap elején még nem is létezett.