Párkapcsolat

Súlyos beteg Tom Hanks felesége

2023.10.19. I 14:07
A színész imádja a feleségét és ez nem függ sem a ráncok, sem a kilók számától.

Tom Hanks és Rita Wilson csodálatos családot alakítottak ki, a ma már 33 és 28 éves fiaik szüleikhez hasonlóan a szórakoztató iparban találták meg a helyüket, Chet színész és rapper, Truman pedig színész, operatőr és rendezőasszisztens. Bár a színészlegenda és felesége sosem szerették kiteregetni a magánéletüket, azt azért elárulták, boldogok együtt és jó a kapcsolatuk a gyerekeikkel.

Ez azért is nagyon fontos emlék Rita Wilson életében, mert a teste nagyon megváltozott az elmúlt években, ami nem csupán az öregedésnek köszönhető. A színésznő mellrákkal küzdött, ezért mindkét mellét eltávolították, férje végig mellette állt a küzdelemben. 

Tom Hanks a mai napig úgy szereti Ritát, ahogyan van, számára tökéletes az arca, a teste, az sem zavarja egy csöppet sem, hogy betegsége után felesége felszedett néhány kilót. Sőt, bátran kiosztja azokat a netes trollokat, akik emiatt beszólnak neki.

„Rita extrém bátor és gyönyörű!” Így adta a világ tudtára, hogy szerencsés férfinak érzi magát, amiért egy ilyen nő választotta őt.