Extra tartalom

Molnár Anikó: Úgymond bearanyozom a követőim napjait

2023.10.19. I 19:16
A Való Világ egykori szereplője szerint senkinek semmi rosszat nem tesz azzal, hogy az OnlyFans-oldalán vetkőzik.

Valósággal újjászületett, amióta az interneten vetkőzik, és nem érdeklik a negatív vélemények, mondta Molnár Anikó, a Való Világ egykori szereplője, a Hot! magazinnak. Az interjút a Bors szemlézte hosszabban.

Molnár Anikó sokat gondolkodott, mielőtt idén februárban csatlakozott volna az OnlyFanshez, de nem bánta meg.

Mivel nincs férjem, se gyerekem, rájöttem, hogy csak magamra számíthatok, és semmi sem garantálja például azt, hogy a nyugdíjas éveimben miből élek majd. Ezek a gondolatok vezettek oda, hogy elindítottam az oldalt.

Hiába tart már lassan 9 hónapja az oldal sikere, sokan még most is trágár kommentekkel próbálják elvenni a kedvét, de VV Anikó kitart, és azt üzeni rosszakaróinak, hogy semmi esélyük, nem érdekli, mit gondolnak:

Sokkal erősebb lettem, amióta ezt csinálom; lelkileg megerősített az Only­Fans. Már tényleg csak nevetek, ha egy rosszindulatú komment kerül elém, de valójában annyi üzenetet kapok, hogy időm sincs foglalkozni velük. Tudom, hogy senkinek sem ártok, sőt inkább úgymond bearanyozom a követőim napjait, tehát inkább jót teszek, de rosszat semmiképp.

Molnár Anikó saját bevallása szerint élete legjobb időszakát éli: Voltak olyan időszakok az életemben, amikor nem voltam jól, boldogtalan voltam, és nem találtam ebből a kiutat. Most viszont felszabadult, független és boldog vagyok!

A Hot! magazinnak arról is mesélt, hogy keresi a párját, akivel együtt készíthetne felnőtteknek szóló tartalmakat az OnlyFansre:

Úgy érzem, teljesen felkészültem, ugyanis akkor érkezik jókor egy párkapcsolat, ha az ember egyedül is boldog. Remélem, hogy találok olyan férfit, aki nemcsak elfogadja azt, amit teszek, hanem esetleg még a részese is lenne.