Párkapcsolat

Máris vége? Eltűnt a rejtélyes gyűrű Demcsák Zsuzsa ujjáról

2023.10.18. I 18:15
Nagyon úgy tűnik, hogy ez a frigy nem fog összejönni...

Demcsák Zsuzsa alaposan felkavarta az állóvizet, miután pár napja egy eljegyzési gyűrűt villantott meg az ujján. A műsorvezető ráadásul nem aprózta el a bejelentést, ugyanis még azt is odaírta ahhoz a bizonyos fotóhoz, hogy: "És igent mondtam!" Természetesen a gratulációk azonnal elkezdtek özönleni, még úgy is, hogy valójában senki sem tudta pontosan, ki is lehetett az, aki meghódította Zsuzsa szívét – írta a Bors.

A műsorvezető első házassága nem ért túl szép véget, ám nem sokkal később, az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai fiatalemberrel, Krishannal, akivel szinte azonnal összekötötte az életét. Sajnos azonban  ez a szerelem is válással végződött. Azóta nem sokat lehetett tudni arról, van-e valaki Zsuzsa életében. Nyáron még arról beszélt: nyitott lenne egy új kapcsolatra, de nehéz olyan férfit találnia, aki megfelelő háttérrel, élettel, stílussal, intelligenciával rendelkezik. Most mégis megtalálta?

Erre a kérdésre nem tudjuk a biztos választ, arra viszont igen, hogy akár egy tréfáról is lehet szó. És hogy miért? Nos, azért, mert Demcsák Zsuzsa az egyik gyűrűs fotójához utólag odabiggyesztett egy #reklám feliratot, azaz alighanem valamilyen ékszeres reklámszerződésre mondott igent. Ezt támaszthatja alá az is, hogy már a drágakő sem csillog az ujján...

A közösségi-oldalain közzétett fotók alapján Zsuzsa a jól megérdemelt pihenését tölti Spanyolországban, azonban az eljegyzési gyűrűje nélkül. Bizony, a csinos kis ékszerrel már nem büszkélkedik a műsorvezető, ami két dolgot jelenthet. Vagy olyan gyorsan vége lett ennek az eljegyzésnek, mint amilyen gyorsan jött,  vagy pedig soha nem volt szó itt semmiféle frigyről.