Magazin

Igazi csattanó! Reagált Szabó Zsófi kritikájára Tóth Andi

2023.10.18. I 09:59
Szabó Zsófi többek között beszélt a családjáról, a válásáról, de az is szóba jött, hogy ő már nem áll ki magáért a közösségi médiában. 
Megtanultam nem kiállni magamért, mert akkor minden egyes nap ki kéne állnom.Abba a gödörbe esnék, mint Gabi vagy Andi" – mondta a műsorvezető. Nem telt el sok idő, Tóth Andi reagált Szabó Zsófinak rövid Instagram történetekben. Mikor felvezette a témát, küldött rögtön egy puszit az édesanyának, majd elmondta, miért tartja fontosnak, hogy elmondja mindig az ő álláspontját is az adott témákban.

Nyilván tök sokan fogják fel úgy, hogy ilyenkor magyarázkodik az ember, és ez milyen rossz.Nem magyarázkodom. Szerintem, hogyha már valakit követsz, azt valamiért követed... Szeretem megosztani azt a véleményt, hogyha valaki támad, akkor igenis, állj ki magadért. Mert ebben a szörnyű világban, amiben élünk, ahol ilyen sok a rosszindulat és ilyen erős a támadásuk, úgy gondolom, rosszabb csendben maradni, és felőröl téged egy idő után, ha te csendben maradsz és ez téged mélyen zavar" – magyarázta Tóth Andi, aki elmondta, nem az a szándéka, hogy a melegebb éghajlatra küldje el az embereket a válaszaiban.

Egyszerűen az ő belső békéjének jót tesz, ha elmondhatja a saját verzióját, és pontosan erre bátorítja a követőit is.