Magazin

A belső építészet világában találta meg hivatását Csősz Bogi

2023.10.18. I 12:03
Az egykori luxusfeleség több mint egy éve vált el milliárdos férjétől, most önálló, független üzletasszony, aki több területen is bizonyít.

Csősz Bogi és volt férje, a török milliárdos, Burak Talu válását tavaly júliusban mondták ki hivatalosan is. Az üzletasszony májusban árulta el, hogy ismét szerelmes lett, párja civil szakmát űző férfi, akivel tökéletesen összeillenek. A 39 éves színésznő mesélt arról, hogy mivel is foglalkozik jelenleg, és hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét és a munkát. 

Az egykori luxusfeleség az építészet világában talált rá igazán önmagára és az álomhivatására, rengeteg felkérést kapott az évek során, amelyeknek mindig örömmel tesz eleget.

- A mostani időszakban főként a belsőépítészettel foglalkoztam, és két szállodát is átvettünk, sok mindent segítettünk nekik. Elsősorban török vállalkozókkal dolgozom együtt. Sokszor kijárok Isztambulba ezek miatt, leellenőrzöm a folyamatokat.

Volt férjével a válásuk ellenére is jó kapcsolatban maradtak, viszonyuk baráti, és az üzleti dolgokban is számíthatnak egymás segítségére.

- A régi kapcsolataim szerencsére megmaradtak, és építem a kapcsolatokat továbbra is. A törökök gyártásban szerintem nagyon jók. A válástól függetlenül nagyon jó a volt férjemmel a kapcsolatom, nagyon okosan úgy gondoltam, hogy továbbra is érdemes velük együtt dolgozni.

Csősz Bogi igazi energiabomba, aki teljes erejével a karrierjére fókuszál, ráadásul a színészkedésnek és produceri munkáinak sem intett búcsút.

- Úgy alakult, hogy egyre több mindenben felkerestek kintről. Rengeteg dologgal foglalkozom egyébként. A színészkedést sem hagytam abba, ebben az évben van két projekt is, amire felkértek, ez nagyon jó érzés, és már várom. Amellett, hogy belsőépítészeti munkákat is csinálok, produceri és színésznői felkéréseknek is eleget teszek. Nem áll meg soha az élet, és egy nagyon ügyes csapat áll mögöttem, sokszor hétvégenként is dolgozom.

És ha valamire még kíváncsi vagy Csősz Bogival kapcsolatban, érdemes ma megnézni Hajdú Péter műsorát a Life TV-n, melyben a műsorvezető az egykori luxusfeleséggel lesz összezárva. Bogi a legintimebb kérdések elől sem tért ki, még arra is őszintén válaszolt: gyerekkori bántalmazásairól, vagyonról, sikerről, luxusról, házasságról és magánéletről.