Párkapcsolat

Ő lehetne Krausz Gábor új párja?

2023.10.17. I 15:50
A Dancing with the Stars után elözönlötték a séf oldalát a rajongói kommentek, melyek között a fricskázás mellett Gábor szerelmi életét is taglalták. 
Múlthét szombaton elstartolt a DWTS legújabb évada, benne a válófélben lévő Krausz Gáborral. A séf az nlc-nek elmondta, hogy a szereplésével legfőképp a kislányának szeretne bizonyítani, ám azt sem tagadja, hogy viharos magánéletének is jót tesz egy kis változatosság. Táncos párjával, Mikes Annával hetek óta szorgosan készülnek a megmérettetésre. A próbákról több videót is közzétettek a közösségi oldalaikon, a felvételeken pedig tisztán látszik, mekkora az összhang közöttük. 

Persze a rajongónak sem kellett több, máris összeboronálták a séfet Annával. Ha a páros felrakott egy közös képet, alatta máris több bejegyzés is arra “szólította” fel Gábort, hogy csapjon le a csinos táncosnőre. 

„Az életben is gyönyörű párt alkotnátok. Mekkora fricska lenne Tóthnak, hogy Gáborunknak profibb táncbajnok szerelme lett. Egyébként a képet nézve, tényleg azt hittem, valami más lesz oda írva.” 

„Remélem összejöttök! Nagyon szépek vagytok együtt!” 

„Annyira összeilletek! Bárcsak!”

„Én azért szurkolok, hogy összejöjjetek a színpadon kívül!” – írta egy másik követő. 

Szombaton este aztán a séf és profi táncos partnere show-táncot adtak elő, melyben sokak meglepetésére egy kis néptánc is feltűnt. Nem csoda, hogy a produkció láttán egyből az jutott mindenki eszébe, hogy Gábor Tóth Gabinak szeretett volna üzenni.

„Krausz Gáborék egy nagyon energikus show-tánccal indították el az estét. Azahriah egyik legnagyobb slágerére ropták, és még személyes történetet is belecsempésztek a produkcióba” – mondta a táncot látva Lékai-Kiss Ramóna, amire Ördög Nóra mosolyogva egy igen sokat mondó megjegyzést tett.

„Volt benne néptánc. Rami, erre utaltál a felkonfodban, hogy volt egy kis személyes szál? Nem biztos, hogy fricska volt. Szerintem Gáborék csak meg akarták mutatni, mit tudnak.”