Magazin

Kiderült! Mindössze ennyiszer bújt ágyba egymással Diana és Károly házasságuk alatt

2023.10.17. I 14:48
Így már érthető, miért romlott meg a herceg és a hercegné kapcsolata olyan hamar - az intimitás szinte teljesen hiányzott házasságukból. 
A hercegi pár szerelmi élete enyhén szólva kiábrándító volt. A napvilágot látott interjúk és beszámolók alapján Diana hercegné konkrétan végigszenvedte a Károllyal való teljes házasságát. Az elhanyagolt fiatal lány akkoriban testőréről fantáziált, hiszen a herceggel nem sűrűn bújhatott ágyba. A bennfentesek kikotyogták a királyi pár hálószobatitkait, így többek között arra is fény derült, hogy milyen gyakran aludtak együtt.

Diana titkos hangfelvételei, amelyeket még Peter Settelen logopédus rögzített, olyan titkokat tártak fel, amelyek egyébként soha nem derülhettek volna ki, ráadásul ilyen közelről még nem láthattunk bele az angol királyi család életébe – írta a femina.hu

A megtört hercegné Károllyal való szexuális életéről is vallott, és mint kiderült, az intimitás hamar elillant kapcsolatukból. Diana úgy érezte, hogy a herceg csak kihasználja és használja őt önös érdekei, valamint kötelességtudatból céljából. A királyi pár háromhetente egyszer bújt egy ágyba, ám a gyerekek születése után ez még ritkábbá vált.

A 90-es években ez a szám már nulla volt. Diana azt mondta egy interjúban, hogy Károly 5-6 éve hozzá sem ért, az pedig köztudottá vált ekkorra, hogy mind a ketten viszonyt folytattak.