Szórakoztató műsor

Celebháború! Porig alázta az Ázsia Expressz szépségét a magyar énekes

2023.10.17. I 12:45
Egyre nagyobb a feszültség az Ázsia Expressz játékosai között.

Egyre feszültebb a hangulat az Ázsia Expressz műsorában, ami jól érződik a versenyzőkön is! Főleg Siposékon, akik eddig is okoztak pár kellemetlen pillanatot az ellenfeleiknek, ám a ma esti adásban egy kicsit elszaladt velük a ló...

Történt ugyanis, hogy az apa-fia páros egy visszautasított fuvar miatt felkapta a vizet, a haragjukat pedig Kecskés Enikőn vezették le. Nagyon úgy tűnik, hogy főként az idősebb Siposnak van problémája a modell lánnyal, akit többek között egy kitartott p*csának nevezett, illetve azt is elmondta a kamerák előtt, hogy agyoncsapná egy péklapáttal. Szeretnénk ebbe nem belelátni túl sokat, azonban bárhogy is nézzük, ezek mindenképpen kíméletlen szavak...

– Muszáj elkezdeni egymást savazni! – fogalmazott egy autóban zötykölődve a zenész, majd ennek a kijelentésnek eleget is tett. „Az Enci, a tipikus kitartott p*csa típusú nő?! Agyon csapjuk egy péklapáttal!” – fogalmazott Sipos, aki egy kicsit próbált finomítani a mondandóján azzal, hogy  költői kérdésként tette fel. 

Természetesen az egykori szépségkirálynőhöz is eljutottak Sipos F. Tamás szavai, ám mint kiderült, őt ez egy kicsit sem hatja meg. Számára nem mérvadó az énekes véleménye, a történtek fényében pedig nem is tud férfiként tekinteni rá. 

– Nagy baj lenne, ha a Sipos F. Tamás vagy a fia véleménye mérvadó lenne. Szerintem egy rendkívül komplexusos, feltűnési viszketegséges valaki és itt azért zárójelben említeném, hogy a szememben nem férfi az, akit, ha visszautasítok - jelen esetben egy közös fuvart - így nyílvánul meg. Tipikus, sértődött gyerek lelke van. Nem ismerjük egymást, úgyhogy csak sajnálom, hogy másról kell csúnyán beszélni ahhoz, hogy szó legyen róla.

 A fiáról nem mondanék semmit, sok mindent megmagyaráz az édesapukája viselkedése, nézem a műsort és Dani egy áldozat itt szerintem – kezdte a Borsnak Enikő, aki még hozzátette: szemtől szemben sosem kapott ilyen véleményt a páros egyik tagjától sem. – Érdekes, hogy azt hangoztatják, hogy viccesek és jópofák, kerülik a konfliktust, szerintem inkább sunyik – tette hozzá a 2018-as Miss Universe Hungary.