Utazás

Álomhajó! Szandi és férje különleges kalandja

2023.10.17. I 18:55
Egy karaokebárban még majdnem fel is fedezték az inkognitóban lévő Szandit!

Különleges hajóútón vett részt Szandi, és férje, Bogdán Csaba, néhány héttel ezelőtt: útjuk során négy csodálatos országot is érintették. Élményeikről nemrégiben a Mokkában tartottak részletes beszámolót.

Miután a nyár fellépésekkel volt teli, Szandi kezdett el arra célozgatni a párjánál, hogy elmehetnének egy kisebb kiruccanásra, pihenni és utazgatni: ő talált rá a hajóút hirdetésére is, majd pár nap alatt sikerült lefoglalniuk a nekik tetsző kabint. 

Maga a hajó - amihez foghatóval korábban még sosem utaztak - , összesen 20 emelettel rendelkezik, 7200 főt képes befogadni, és több árkategóriát is tartalmaz. Szandi ez utóbbit azok kedvéért emelte ki, akik esetleg az interjút nézve arra a következtetésre jutnának, hogy egy ilyen út a legtöbb ember számára elérhetetlen: egy ablak nélküli, ötödik emeleti kabin például szerinte egy fiatal, kevésbé tehetős pár számára is megfizethető áron kerül kínálatra.

A hajó egyébként minden egyes nap más és más településre érkezett: ilyenkor 6-8 órára kikötöttek, ezalatt lehetett leszállni, és körbejárni a környéket, de a fedélzeten is változatos és izgalmas programokat kínáltak. Minden este színházi előadást tartottak, tematikus esteket rendeztek, az igazán felejthetetlen élményre azonban egy karaoke klubban került sor.

Szandi, aki a szakmájából kifolyólag nem szokott karaokézni, a hajó főterén ezúttal kivételt tett, és beállt az éneklők közé. Először az AC/DC: Highway to Hell című dalát szerette volna előadni, ám ez sajnos nem volt meg, helyette Alannah Mylestól a Black Velvetet énekelte el, olyan bravúros előadásmóddal körítve, hogy mindenkinek leesett az álla. 

A hajón utazó magyarok közül rögtön akadt olyan, aki telefonnal felvéve örökítette meg a produkciót, a klub személyzete pedig később egy ajánlattal kereste fel az énekesnőt. Este hívták, hogy menjen a karaoke klubba, mert akár még sztár is lehet - idézte fel a mulatságos helyzetet Bogdán Csaba.