Magazin

Világhírű zenésszel kavart a szépségkirálynő Blága Tünde

2023.10.16. I 19:26
„Úgy éreztem, csak egyéjszakás kalandot keres és ez nekem nem fér bele.”

Világhírű zenésszel randizott a Miss Universe Hungary idei győztese, Blága Tünde – írja a Blikk. A neves csellóművész, Stjepan Hauser az egyik budapesti látogatása során ismerkedett meg a magyar szépségkirálynővel.

Blága Tünde elárulta a bulvárlapnak, hogy az Instagrammon bonyolódtak üzenetváltásba, majd a személyes találkozóra is sor került. Bevallotta, volt egy kis távolságtartás Hauserrel szemben, de kíváncsi volt arra, hogy milyen ember valójában a világhírű zenész, így elment a randira, ami olyan jól sikerült, hogy másodszor is találkoztak.

“Elhívott randizni, amivel kapcsolatban sokáig vacilláltam, mivel nőcsábásznak tűnt, de végül belementem a dologba. (…) A személyes találkozók során természetesen flörtölt velem, de én ezt nem tartom akkora dolognak, mivel gyanítom, sok nővel ezt csinálja” – mesélte Blága Tünde, aki azt is elárulta, miért maradt annyiban a dolog. 

“Végül azért nem folytattuk az ismerkedést mert úgy éreztem, csak egyéjszakás kalandot keres és ez nekem nem fér bele” – indokolta a 27 éves, Erdélyből származó modell, aki korábban megnyerte a Miss Earth Hungary 2019 és a Miss Tourism Continental 2021 szépségversenyeket.