Családi magazin

Janicsák István vallomása: „Kicsit eltávolodtunk Vecával”

2023.10.16. I 14:18
Az unokájával ünnepli a születésnapját a legendás énekes.

A nyolcvanas évek végén robbant be a magyar könnyűzenei életbe a Z’zi labor, amelynek rekedt hangú énekese, Janicsák István valami olyat alkotott, amely világszerte volt egyedülálló. 

A héten ünnepli a hetvenedik születésnapját. Illetve nem ünnepli igazán, mert saját bevallása szerint nem érdekli. „Az ember mindig meglepődik, mert gyorsabban megy az idő, mint gondolná, főleg ha kicsit fiatalabbnak érzi magát a lelkében, mint amennyi testileg vagy a valóság. Meglepő kimondani, megszokni. Hatvannál még nagyon víg az ember, ez már kicsit más” – mondta az ünnepelt.

Lánya, Veca egy napon született apjával, így adott a kérdés, vajon közösen ünnepelnek? „Mostanában kicsit eltávolodott, lazábban tartjuk a kapcsolatot. Valamilyen oknál fogva úgy látja, hogy ő most egymaga többre megy. De a fiamnak van egy lánya, Boróka, aki október 17-én, azaz két nappal az én születésnapom előtt ünnepel. Ő a legkisebb unokám, négy éves, nagyon jó fej, éjjel-nappal vihog, mindenből viccet csinál. Így most vele ünnepelek” – árulta el Janicsák István.