Szórakoztató műsor

Izzott a levegő! Jákob Zoltánra rányomult a 34 évvel fiatalabb Nati

2023.10.13. I 12:26
A húszéves lány a kettesben töltött idejük alatt szinte rátapadt a milliomos üzletemberre, a férfi belső combját is elkezdte simogatni. 
Még csak hétfőn indult el a TV2-n A Nagy Ő harmadik évada, de máris zavarba ejtő pillanatoknak lehettek tanúi a tévénézők. A jelölteknek most már alkalmuk nyílt arra, hogy több időt tölthessenek kettesben Jákob Zoltánnal, aki egy hajókázásra vitte el a lányokat. Nati kihasználta a lehetőséget, és egyértelmű utalásokat tett a milliomos üzletembernek.

Jákob Zoltán eddig sem rejtette véka alá, mennyire tetszik neki Nati, de a köztük lévő 34 év korkülönbség felett mégsem tud szemet hunyni. A műsor előtt már volt dolga nála jóval fiatalabb partnerrel, így kissé vonakodik, hogy ismét egy Natihoz hasonló korú nővel randizzon.

-Túl jó tapasztalatom nem volt ebben… Sokkal többet tapasztaltam, mint te, aki még keresed az utad. Én már nagyjából megtaláltam, és te még próbálgatod a kis szárnyaidat - fogalmazott a férfi, mire a húszéves lány azonnal bedobta magát. 

- Nem gondolnám, hogy nem lennék érett ahhoz, hogy egy veled egykorú férfival igazi nőként érezzem nőnek magamat, és együtt legyünk. Kiállok azért, amit szeretnék - jelentette ki határozottan Nati, majd elkezdte simogatni az 54 éves milliomos belső combját.

- Juj, juj, a lényegere tapintottál - mondta zavarában Jákob Zoli.

Nati - nem meglepő módon - elárulta, számára mennyire fontos a kémia, és hogy egy férfival éreztesse, szexuálisan mennyire odavan érte. Bár valóban izzott kettőjük között a levegő, abban egyetértettek, mindketten hosszú távra keresnek partnert.