Párkapcsolat

Bálint Antónia exe kitálalt! Szerinte hazudik az egykori szépségkirálynő a szakításukról

2023.10.13. I 09:19
A férfi azt állítja, a nő kérésére mondott igent a műsorra, ezzel akarta segíteni, hogy visszatérhessen a médiaszereplésekhez.

Bálint Antónia és párja szakításáról mi is beszámoltunk: a szépségkirálynő szeptember 22-én beszélt először arról, hogy Bársony Farkassal a Nyerő Párosban való szereplés után szétmentek. Akkor elárulta, a játék előtt már egyszer kimondták, hogy vége, a mosolyszünet viszont nem tartott sokáig, a realitybe újra egy párként mentek.

A férfi tagadja, hogy ez így történt volna, azt mondta, sosem békültek ki újra. Az elválást követően viszont megmaradt a baráti viszony, ezért mutatkoztak együtt rendezvényeken, és emiatt fért bele, hogy igent mondjanak a Nyerő Párosra is.

Bár Bálint Antónia mást mond, Farkas állítja, az ő kérésére mondott igent a műsorra. Ezzel akarta segíteni, hogy visszatérhessen a médiaszereplésekhez, mert látta rajta, mennyire vágyik erre. 

- De egy perce sem költöztünk újra össze. A gyerekeim sem töltöttek egy percet sem abban a lakásban, ahol Toncsival és a lányával éltünk, és nem is állt már szándékomban, szándékunkban - ecsetelte a Story magazinnak.

Farkas állítólag mára minden kapcsolatot megszakított Toncsival. Azt is leszögezte, ha visszapörgethetné az idő kerekét, semmit nem csinálna másképp, a Nyerő Párosba is ugyanúgy elmenne vele.

- Ugyanakkor a műsor csak megerősített benne, hogy jó döntést hoztam. Kiderült, hosszú távon valóban nem lenne működőképes a kapcsolatunk. Nem kell szégyellni kimondani, hogy nálunk a kémián, a vonzalmon túl nem sok minden működött. A csapatmunka például semmilyen szinten, és ez a való életben is így volt.