Magazin

Szoboszlai Dominik üldözni kezdte Palvin Barbit

2023.10.12. I 18:30
Szinte a semmiből ugrott a dobogóra a „magyar Instagramon” Szoboszlai Dominik, csak egy celeb és egy modell áll előtte a toplistán. 
A futballban és azon túl is új távlatokat nyitott Szoboszlai Dominik számára, hogy a Liverpool FC 70 millió euróért (27 milliárd forint) kivásárolta a lipcsei szerződéséből. A még csak 22 éves, sokra hivatott magyar futballsztár minden várakozást felülmúlva épült be a legerősebb bajnokság egyik élcsapatába – amely egyben a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb klubja is. Ez meglátszik többek között azon is, ahogy a középpályás rajongótábora gyarapodik az Instagramon – írta a Bors.

Szoboszlai az utóbbi egy évben bőven megtriplázta a követői számát a közösségi oldalon, ami jelentős üzleti lehetőségeket is magában rejt. És hol van még a vége?!  A magyar válogatott ifjú csapatkapitánya szinte a semmiből a magyar Insta-influenszerek dobogójára ugrott föl, a napokban megelőzve a nemzeti tizenegy korábbi vezérét (és egyben válogatottsági rekorderünket), Dzsudzsák Balázst. 

Ezzel immár Szoboszlai Dominik a legnépszerűbb magyar sportoló. Csak két női híresség előzi meg a honi toplistán: a világhírű hollywoodi magyar-amerikai filmproducer Andy Vajna özvegye, Palácsik Tímea kevéssel, a topmodell Palvin Barbara pedig – egyelőre – sokkal.