Szórakoztató műsor

„Nekem vannak beépített embereim” – Marics Peti vallomása

2023.10.12. I 15:23
Reméli, hogy „Ördög Nórikát újra láthatjuk” a zsűriben, ugyanis vele is jó viszonyban van.

Marics Peti és Stana Alexandra rengeteg humorral és gyakorlással készül a Dancing with the Stars első élő adására. „Már több mint egy hónapja mennek a próbák. Be tud vadulni a csaj, az tény. Agresszívba is át tud menni, egyszer-kétszer voltak konfliktusok” – mondta el az énekes.

Profi táncpartnere megjegyezte: „Egyetlen egyszer volt, hogy nem annyira szépen mondtam valamit, mint ahogy az tőlem megszokott, és rögtön kiakadt, hogy hogy beszélek vele… Bocsánatot kellett kérnem nyilvánosan egy videóban.”

Marics szerint náluk van a legjobb hangulat a próbákon, és mint elárulta: a zsűritől sem tart túlságosan, és a műsorvezetőkkel, Lékai-Kiss Ramónával és Stohl Andrással is jóban van.

„Nekem vannak azért beépített embereim, Stohl, Rami… A zsűrikről még nem tudunk semmit sajnos, de ott is remélem, hogy Ördög Nórikát újra láthatjuk, vele is jóban vagyok. Úgyhogy én azért bízok abban, hogy ők fogni fogják a hátunkat szépen.”

Stana szerint nem ezen múlik a sikerük a műsorban. – Mi mind jóban vagyunk a zsűrivel és a műsorvezetőkkel, szóval erre ne számíts!

– Jó, de ez más! Nálunk ez nem csak munkakapcsolat – jelentette ki Marics Peti.