Extra tartalom

Köllő Babett úgy nézett ki, mint Pamela Anderson

2023.10.12. I 10:14
A Sztárban Sztár leszek! stúdiójában mindenki a szőke hajú zsűritag megjelenéséről beszélt.

A negyedik széria második élő show-ja emlékezetesre sikerült. Nem csak azért, mert a helyszínen volt Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence, hanem Köllő Babett szettje is okozott egy kisebb meghökkenést a jelenlévők, illetve a nézők körében. 

A sztár ruháján a fekete-fehér dominált, a sellő fazonú, igen mélyen dekoltált estélyit pedig medvékkel dekorált kesztyűvel, és egy igen feltűnő fehér nyaklánccal dobták fel. A legjobban viszont Babett frizurája keltett feltűnést: a magasan feltűzött, tupírozott hajkorona láttán sokaknak a 90-es évek szexszimbóluma, Pamela Anderson ugrott be, aki mostanában azzal került a címlapokra, hogy nem sminkeli magát többet. 

A 44 éves sztár a műsor után az Instagramon posztolt egy fotót, amin tényleg a Baywatch sztárjára hasonlít. „Ha már a tegnapi adás után sokan Pamela Andersonhoz hasonlítottak, a show után lőttünk pár képet a lakóautóban… Hát, így lettem egy rövid időre szexszimbólum. (Amúgy élveztem)” – írta a posztjában Köllő Babett. A színésznő egyébként az adásban meg is jegyezte, hogy a szombat este mottója számára az volt, hogy levegőt sem vett inkább, nehogy még jobban előbukkanjanak a bájai.