Párkapcsolat

Döbbenetes vallomás! Will Smith és Jada Pinkett Smith már hét éve különváltak

2023.10.12. I 11:15
A pár 1997-ben házasodott össze, és a következő pár évben Hollywood abszolút álompárjának számítottak, mindketten A-listás sztárok voltak.

A színésznő Jada Pinkett Smith az önéletrajzi könyve kapcsán adott interjúban árulta el a Hollywood Reporternek, hogy már 2016 óta nem él együtt a férjével, a színész Will Smith-szel, és bár technikailag nem váltak el, gyakorlatilag igen.

A pár 1997-ben házasodott össze, és a következő pár évben Hollywood abszolút álompárjának számítottak, mindketten A-listás sztárok voltak. Will Smith ekkoriban olyan filmekben szerepelt, mint a Függetlenség napja vagy a Men in Black, Jada Pinkett Smith pedig a Mátrix 2.-3. részében. 

Két közös gyerekük született, Jaden és Willow, ma már a húszas éveikben járnak, mindketten megpróbálkoztak a színészi és énekesi pályával, a szüleikhez képest elég mérsékelt sikerrel.

Hogy miért titkolták a szétválásukat, arra Jada Pinkett Smith csak annyi indokot ad, hogy „nem voltak készen” a bejelentésre, pláne a 2022-es Oscar-gála botránya után, amikor a műsorvezető Chris Rock a színésznő kopaszságán viccelődött (autoimmun betegsége miatt hullik a haja, és ezért borotválta kopaszra a fejét), mire Will Smith élő adásban kevert le neki egy pofont a színpadon.

A színésznő az interjúban azt mondta, ígéretet tettek, hogy hivatalosan, papíron sosem fognak elválni.