Magazin

A 84 éves Amanda Lear őszinte búcsúja: "Muszáj mennem, mert van szexuális életem"

2023.10.12. I 13:21
A világsztár elég provokatív módon búcsúzott a műsorvezetőtől, aki alig akart hinni a fülének.

Amanda Lear búcsúja nem mindennapira sikeredett az olasz Verissimo tévéműsorban. A beszólását még biztosan sokáig fogják emlegetni a Canale 5 csatorna dolgozói.

A Follow Me és a Queen of Chinatown énekesnője a Verissimo vendége volt, ahol a magánéletéről is beszélt, írta meg a Leggo olasz lap. Bár nem nevezte meg, ki pontosan a párja, azonban a mai napig van valaki az életében, de összeköltözésre gondolni sem mer.

- Nem értem azokat a nőket, akik amiatt panaszkodnak, hogy egyedül vannak. Én mindig is szerettem így létezni: azt veszel fel, amit akarsz, azt eszel, amit kívánsz. Számomra nagyon fontos, hogy mindenki a saját otthonában lakjon. Akkor látjuk egymást, amikor szeretnénk, eljárunk, szórakozunk, de este mindketten a saját házunkba térünk vissza. 

Számomra elviselhetetlen, ha reggelente fogat mosó férfit látok. Az utolsó barátomnál azt csináltam, hogy mindig előtte keltem fel, megmosakodtam, raktam magamra egy kis sminket, majd visszafeküdtem. Amikor meg felkelt, ezt mondta nekem: "Milyen gyönyörű vagy reggel!"

A beszélgetést meglepő mondattal zárta: - Muszáj mennem, mert van szexuális életem - szólt oda Lear Silvia Toffanin műsorvezetőnek.

A nő zavarában elnevette magát, majd ezt mondta az énekesnőnek: - Ó, nagyon helyes, akkor jó szórakozást!