Zene

Koncz Zsuzsa keményen beszólt az influenszereknek

2023.10.11. I 09:13
Az énekenő nem fogta vissza magát, amikor az influenszerekről nyilvánított véleményt. 

Koncz Zsuzsa már hat évtizede van a pályán, de máig kifogyhatatlan energiával dolgozik. Az énekesnő rengeteg fellépésre jár, emellett sokat van stúdióban is.

„Három dologból merítek erőt: a hivatásomból, a közönségemből és a közösségemből. Szenvedéllyel szeretem, amit csinálok, amit még akkor kezdtem, amikor a daloknak, a zenének volt üzenete, értelme, mondanivalója. Rengeteg dolog volt-van velünk-körülöttünk, amelyek foglalkoztatnak engem is mind a mai napig. 

Szerencsés vagyok, mert a kiválasztott dalaimon keresztül megfogalmazhatom mindazt, amit ezekről gondolok, és ahogyan ezt megtettem régen, úgy megteszem most is. Nem gátolt soha, hogy nem mindenki veszi ezt jó néven, hiszen többnyire könnyed szórakoztatásra kitalált műfaj a könnyűzene, ezért nem is zokon vehető” – fejtette ki az énekesnő.

Koncz Zsuzsa nem fogta vissza magát, amikor az influenszerekről nyilvánított véleményt. 

Az énekesnő pontosan úgy fogalmazott: „Elnézem az influenszerek tömegeit, akik abból élnek – és nem is rosszul –, hogy egész nap mutogatják a botrányokkal fűszerezett, sivár életüket. Hát, köszönöm, én ebből nem kérek, sem nézőként, sem szereplőként. Az én 'szerződésem' a közönségemmel nem erről szól. A szociális médiát privát emberként nem használom, az internet nekem a tájékozódás eszköze, nem a pletykáé” – írja a Blikk