Magazin

Király Linda egy amerikai sorozatban forgatott

2023.10.11. I 14:35
Húsz évvel ezelőtt Az Operaház fantomjának női főszereplőjeként kezdődött Király Linda színésznői karrierje, ám az aranytorkú énekesnő sokáig hanyagolta ezt a területet. 
Ugyan színpadon egy-egy kisebb szerepe akadt, egészen az Anyatigrisek című előadásig nem alakított újra főszerepet. A közeljövőben azonban mindez – Linda tervei és vágyai szerint – megváltozik.

Vonz ez a világ, nagyon szeretem. Kis szerepeim voltak filmekben, de nemrég kaptam egy nagyobbat egy amerikai sorozatban, amely itt forgott Magyarországon. Sajnos, ennél többet erről nem mondhatok, de úgy tűnik, nem ez lesz az utolsó ilyen – árulta el a Blikknek az énekesnő, aki azzal a gondolattal is eljátszott már, hogy milyen karaktereket alakítana a filmvásznon.

– Nagyon szeretem a kemény, pasis, maffiózós filmeket, mint amilyen A Keresztapa, A sebhelyesarcú vagy Az ördög ügyvédje, így el tudnám azt képzelni, hogy egy olyan filmben játsszak, amely egy erős, kemény női maffiavezérről szól – nevetett Linda, aki éppen ezért részt vett azon a nemzetközi filmeseket vendégül látó konferencián – a budapesti IQ Conference-en –, amelyet a magyar rendező, Juszt Balázs szervezett.