Családi magazin

Egész lovagias lett „öreg korára” Stohl András

2023.10.11. I 12:50
Vacsorázni vitte 19 évvel fiatalabb feleségét, akivel nyolc éve nagyon boldogok.
Az tagadhatatlan, hogy Stohl András az ország egyik elsőszámú színésze, mindazonáltal múltja miatt számos béklyóval kell szembe néznie. A színész 2002-ben és 2010-ben okozott balesetet, kokaint és alkoholt fogyasztott. Öt hónapot kellett fegyintézetben töltenie, a lakosság nagy része szerint azonban ha nem lenne híresség, szigorúbban büntették volna meg. Sokan máig igazságtalanságnak érzik az enyhe büntetést. 

Első feleségétől, Tordai Évától a baleset után vált el, 2003-ban. 2015-ben pedig megismerte a gyönyörűséges Vicát, aki noha a színésznél 19 évvel fiatalabb, teljesen elrabolta a szívét. Amikor a kapcsolatukat nyilvánosságra hozták, mindenki azt gondolta a Bors cikke szerint, hogy rövid ideig fog tartani a túl nagy korkülönbség miatt. 2018-ban Stohl eljegyezte, 2020-ban pedig elvette feleségül, és azóta is boldogok.

A sok negatív komment ellenére még mindig együtt vannak, és most ünneplik a nyolcadik évfordulójukat: „8 év! A végtelenbe és tovább! Megleptem az én drágámat egy finom évfordulós vacsival. Ma itthon ünneplünk, de holnap… elviszem a kis feleségemet és a kislányunkat kikapcsolódni…” – írta közösségi oldalán a színész.