Párkapcsolat

Csocsesz új párja bájos, szőke hajú nő

2023.10.11. I 15:40
Angélával évek óta ismerték egymást, munkakapcsolatból lett szerelem.

Csocsesz az új párját először májusban mutatta meg az Instagramon. Akkor közös fotókkal tudatta, felesége elvesztése után két évvel rátalált a szerelem. 

Bár azóta sem árasztja el olyan fotókkal a közösségi médiát, amelyeken Angéla is látható, azért néha megmutatja szerelmét. Például a Hot! magazinban is együtt szerepeltek.

Az már tavasszal kiderült, ismeretségük nem új keletű: évekkel ezelőtt találkoztak egy televíziós munka kapcsán, ugyanis Angéla a média világában dolgozik.

- Szerkesztő voltam az egyik kereskedelmi televíziónál, ő pedig sokat járt vendégeskedni különböző műsorokba. A munka hozott össze bennünket – ecsetelte a bájos, szőke tévés.

Elárulta, a mulatóssztár elsőre megfogta, humorérzékével rögtön levette a lábáról. Azóta, hogy egy párt alkotnak, igyekeznek minél több időt együtt tölteni. Ez nem mindig bizonyul egyszerű feladatnak, hiszen mindkettőjüknek sűrű a beosztása.

- Nehezen összeegyeztethető az életünk, de mindig arra törekszünk, hogy egymás társaságában legyünk. Van, hogy elkísér a fellépésekre, és én is támogatom mindenben, hiszen Angéla a másik felem – árulta el Csocsesz.