Magazin

A legjobb új sorozatok 2023! Neked melyik jön be a legjobban?

2023.10.11. I 17:35
Hiába a hollywoodi sztrájk, a nyár végével újra felpörög a sorozatipar, és valóságos nagyüzem indult be ősszel. Nézzük a TOP6 ajánlatunkat.

Az idő kereke 2, Amazon Prime Video

A Robert Jordan regényfolyamából készült fantasy sorozat a Prime Video nagy reménysége, rengeteg pénzt is költöttek rá, ezért nem véletlen, hogy már az első évad bemutatása előtt berendelték a másodikat. A 2021 végén Rosamund Pike főszereplésével bemutatott első évad a Prime legnézettebb sorozata lett abban az évben, úgyhogy nem a semmire szórták a pénzt, a második évad pedig nagyszabásúbb és bátrabb lesz, ha hihetünk az alkotóknak.

Twisted Metal, HBO Max

A poszt-apokaliptikus akció-vígjátéksorozat az azonos nevű harci videojáték franchise alapján készült. Főhőse John Doe (Anthony Mackie), az amnéziában szenvedő tejesember azt a feladatot kapja, hogy járja be a kietlenné vált Egyesült Államokat, hogy kézbesítsen egy titokzatos, ismeretlen tartalmú csomagot. Egy életét megváltoztató lehetőség előtt áll, de kegyetlen martalócokkal kell szembeszállnia, hogy biztosítsa az esélyt egy szebb jövőre. Az Amerikában már nyáron bemutatott sorozat a Peacock streamingszolgáltató legnagyobb idei sikere lett.

A törvény embere: Detroit dzsungelében, Disney+

Az Elmore Leonard regényein alapuló neo-western sorozat a 2010 és 2015 között futó Justified sorozat történetét folytatja, ezúttal egy nyolcrészes minisorozat erejéig. Raylan Givens rendőrbíró-helyettes szerepében visszatér Timothy Olyphant, akit Detroitba vezényel a sors, ahol egy veszélyes és kegyetlen bűnöző nyomába ered.

Virgin River 5, Netflix

Már az ötödik évadához ér ez a romantikus drámasorozat, melynek főhősnője, az ápolónő Mel szembesül a kisvárosi élet nehézségeivel. A tizenkét részből kettőt a november 30-i hétvégére tartalékol a Netflix. Ami várható: meglepő új kapcsolatok, megrázó szakítás, bírósági tárgyalás, könnyes búcsú és egy erdőtűz, amely a várost fenyegeti.

Nagykutya 3, Netflix

A drogdílerekről, bandaháborúról és gyilkosságról szóló kompromisszummentes és meglehetősen erőszakos sorozat (angol címe Top Boy) utolsó évadához érkezett, amely várhatóan elvarrja a szálakat. Új szereplők is érkeznek: Barry Keoghan, aki frissen kapott Oscar-jelölést A sziget szellemeiben nyújtott alakításáért, valamint Brian Gleeson (Rossz nővérek) is csatlakozik a stábhoz.

The Morning Show 3, Apple TV+

Két év után tér vissza Reese Witherspoon és Jennifer Aniston sorozata, mely egy fiktív reggeli tévéműsor kulisszái mögé viszi a nézőt. A harmadik évadban egy technológiai titán (természetesen saját űrhajója is van) érdeklődik az UBA tévécsatorna iránt. Az érdeklődő milliárdost ráadásul Jon Hamm (Mad Men) alakítja, de rajta kívül is érkeznek még új színészek a sorozatba, ahol a tervezett ügylet újra forráspontig hevíti a parázsló feszültségeket.