Szórakoztató műsor

Friss hír: a táncshow rajtja előtt sérült le Eszenyi Enikő

2023.10.10. I 06:20

Eszenyi Enikő hatalmas erőbedobással készül a TV2 táncos műsorára, ám a közösségi oldalán arról számolt be a követőinek, hogy a Dancing with the Stars élő show-ja előtt egy héttel kisebb sérülést szenvedett, amely megnehezítette a próbákat.

– Azért vagyok ennyi ruhában, mert például pénteken reggel kilenckor volt egy próbánk, amikor emeléseket próbáltunk és – sajnos – megsérült a nyakam. Akkor azt mondták, muszáj lenne köntösöket és minden meleget felvenni, hogy az izmaim melegek legyenek – mesélte a közösségi oldalán a színésznő, aki csak nehezen tudja mozgatni a nyakát.

Ám Eszenyi hősiesen küzd, hiszen kiderült, a nyaksérülés mellett a bokája és a bal csuklója sincs a legjobb állapotban, így attól tart, hogy nem tud tökéletes teljesítményt nyújtani.

– Én régen elég jól mozogtam, táncoltam, de most kicsit szorongok, hogy már nem tudok olyan dinamikusan táncolni. Sokan mondják, hogy te milyen jól táncolsz, de mégsem olyan, amilyet szeretnék. Emiatt sokszor dühöngök és szorongok – magyarázta Enikő.