Magazin

Súlyos titkokat pletykáltak ki a helyiek Zámbó Jimmy eladó nyaralójáról

2023.10.08. I 17:54
Zámbó Jimmy eladó nyaralójának falai bizony sok mindent láttak, legalábbis ezt állítják azok a régi ismerősök, akiket annak idején beavatott a Király a privát magánéletének sikamlós részleteibe.

Hetek óta beszédtéma, hogy eladóvá vált Zámbó Jimmy egykori búvóhelye, a ráckevei Angyalszigeten található háza. A kizárólag csónakkal megközelíthető ingatlan önmagában nem tűnik nagy befektetésnek, a falai fából vannak (bár szigetelt), víz nincs bevezetve, azért a pár száz méterre található kúthoz kell menni. 

A ház előnye azonban, hogy tartozik hozzá két stég is, és egy viszonylag nagy telek, ami teljesen el van zárva a külvilágtól. És itt a lényeg! Jimmy itt végre önmaga lehetett, a nyugalmát semmi sem zavarta meg. A jólértesültek szerint nem véletlenül esett Jimmy választása erre az elszeparált helyre – állítja a Metropol

A ráckevei Angyaliszigetre kizárólag csónakkal lehet bejutni, az egymás mellett sorakozó házak mindegyikének privát kertje van, buja növényzettel benőve, a szomszédok korlátozottan látnak át a másikhoz. Amikor Jimmy először megjelent ott, természetesen összesúgtak a helyiek, akik néha az akaratuk ellenére is megpillanthatták, amikor a híresség megérkezik. Általában nem egyedül... 

Az énekes a pletykák szerint sokszor megfordult itt hölgyek társaságában, akiknek a kiléte már örökre titok marad. Van olyan helyi, aki szerint egy igazi kéjlak volt a hétvégiház, a néhanapján onnan szűrődő hangok alapján. 

Jimmy mindig odafigyelt, hogy se magát, se a társaságát ne hozza kellemetlen helyzetbe, így igyekezett a be- és a kicsónakázást olyan időpontban megejteni, amikor a lehető legkisebb az esély arra, hogy valakivel találkozhatnak. 

Ennek az információnak a birtokában talán már elképzelhető, hogy egy Jimmy-rajongó mégis hajlandó lesz megvenni az átlagnál egy kicsit drágábban meghirdetett ingatlant... Hiszen biztos lehet benne, hogy a Király itt tényleg fantasztikusan érezte magát, akár egyedül volt, akár nem.