Magazin

PSG Ogli 7 a saját randiján kapott pánikrohamot

2023.10.06. I 11:45
Az egyébként nagyszájú social media sztárt így még biztosan nem láthattuk.

Kaotikus pillanatoknak lehettek szemtanúi a Kőgazdag Fiatalok nézői, ugyanis Papp Olivér, vagyis PSG Ogli 7 pánikrohamot kapott randevúján. A TikTok sztár a TV2 legbotrányosabb reality műsorában talált magának barátnőt, akitől nemrég gyorsan meg is vált, mert túl nagy tehernek érezte a kapcsolatukat. Most mégis úgy tűnik, fel akarja melegíteni azt a bizonyos káposztát az exével.

Ogli egy nagy csokor rozsát vitt a randira és a korábban a tenyésztőnek visszaadott ötmilliós kutyát is ismét beszerezte - békülő ajándéknak. Ám a drága meglepetések ezzel még nem értek véget. A híresség egy romantikus hőlégballonozásra is befizette kedvesét.

Igen ám, de a TikTok sztárt nem gondolt arra, hogy problémái lesznek a magassággal. Amikor felszálltak a hőlégballon fedélzetére, Ogli ráébredt, hogy a szél könnyen megmozdítja a levegőben az égi járművet. Olivér ekkor pánikba esett. Ott kapaszkodott, ahol csak tudott. Még a kedvesét is megragadta félelmében, hátha így alább hagy a félelme, de nem így lett.

– Rosszabb, mint egy légörvény a repülőgépen. Azt éreztem, hogy ki fogok esni a ballonból és meg fogok halni. Amikor egyszer csak jobbra húzott a szél, majd vissza lendületből, izomból balra én úgy féltem, hogy a Vikinek a nyakát majdnem eltörtem kapaszkodás közben ” – vallott őszintén halálközeli élményéről a Borsnak Olivér, aki még soha nem pánikolt így kamerák előtt.