Családi magazin

Ez tiszta őrület! Tápai Szabina annyira féltékeny volt, hogy pizsamában követte Kucsera Gábort

2023.10.06. I 10:50
Tápai Szabina nyíltan beszélt arról, hogy mielőtt bejelentették volna a válásukat Kucsera Gáborral, nagyon féltékeny típus volt.

Hosszú idő után véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. A pár viszonya régóta nem volt felhőtlen, többször is különköltöztek, ám igyekeztek a problémáikat nem nyilvánossá tenni. Pár hónappal ezelőtt azonban megtört a jég: szomorúan jelentették be, hogy a kapcsolatuknak örökre vége, ezért elválnak. 

Szabina azt sem titkolta el, hogy Gábor részéről megcsalás is volt a dologban. A kajakos egy ideig nem szólalt meg a történésekkel kapcsolatban, aztán később elárulta, hogy megtépázta ez az időszak, mert szerette volna elkerülni a nagy felhajtást.

Azóta mindketten boldogabbak, de már külön-külön, viszont a gyermekeiket közösen nevelik. Elmondásuk szerint megbeszélték, hogy muszáj normális kapcsolatban lenniük, ezzel példát mutatva a kicsiknek. 

A háromgyermekes édesanya a Szingli vagy svindli kibeszélő műsorát vezeti, melyben az egyik szereplő kedvese elárulta, hogy nagyon féltékeny típus és nála csak az ölelés nem számít megcsalásnak. Erre reagálva Szabina megjegyezte, hogy bár sokáig nem akart róla beszélni, de hasonló cipőben járt ő is.

Ismerem ezt az érzést. Volt, hogy a férjem elment otthonról, én pedig pizsamában követtem, hogy megnézzem, mit csinál. Sokáig okozott problémát nálunk a féltékenység, a telefonjába is belenéztem. Aztán rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább, és hinnem kell neki, hogy amit mond, az úgy is van – idézte fel a történteket a Viasat3 műsorában.