Párkapcsolat

Curtis és Judy szintet lépnek: kisbabát és esküvőt terveznek

2023.10.06. I 08:50
A pár már 3 éve együtt van, és nemrég költöztek be vidéki közös otthonukba is.

Curtis és a kedvese, Barnai Judit Judy a Nyerő Párosban elárulták, hogy esküvőt és kisbabát terveznek a „rapsztárkodás” után. Curtis a műsorban arról mesélt, hogy azt változtatná meg a kapcsolatukban, hogy nem mondana mindenre igent, mert sokszor úgy jön le, mintha minden meló és koncert fontosabb lenne a párjánál, pedig miattuk csinál mindent.

„Csak miattunk csinálok mindent, és miattunk megyek, és azért, hogy nekünk sokkal jobb legyen, és ez mindig a mi időnkből veszi el azokat az értékes órákat, heteket, hónapokat is akár. Tudom, hogy a Judynak nehéz feldolgozni, hogy miért nem vagyok ott” – kezdte Curtis.

A rapper elmondta, a párja tudja, hogy szereti, de érthető, hogy kattog az agya azon, miért van annyi időt távol. Abban bíztak, ha Judy befejezi a kosárlabdát, több idejük lesz egymásra, de nem így lett, mert Curtis sokat dolgozik.

Mindig hiányzol. A színpadon is hiányzol. Akárhol vagyok, hiányzol – mondta Curtis a párjának, hozzátéve, hogy reméli, nem sokáig kell ilyen feszített munkatempóban dolgoznia, és élhetik az álmaikat is.

Tudjunk kisbabát vállalni. El tudjalak venni feleségül – tette hozzá a rapper, amire Judy azt mondta, hogy a gyűrű már így is jöhet.