Szórakoztató műsor

Schmuck Andor randira vitte Kőgazdag Mettát

2023.10.05. I 10:57
Az este során a gyermekvállalásról és a háztartásról is beszélgettek, az üzletember pedig nem spórolt a kérdésekkel.

Meglepő fordulat történt a Kőgazdag fiatalok keddi adásában, Mettát ugyanis nem akárki, Schmuck Andor vitte randevúra. Schmuck Andor egy hatalmas virágcsokorral köszöntötte fiatal randipartnerét, az este során a gyermekvállalásról és a háztartásról is beszélgettek, az üzletember pedig nem spórolt a kérdésekkel. A provokatívabbakkal sem.

Metta nagyon határozott véleménnyel van a gyermekvállalásról, kerek-perec kijelentette, hogy nem vágyik az anyaságra, még annak ellenére sem, hogy tánctanárként évekig gyerekekkel foglalkozott. Azt is elmesélte, hogy ha bulizni megy, csak a VIP-szektort választja, ugyanis nem szeret vegyülni a tömeggel. Schmuck Andorból itt kifakadt a véleménye.

"Te miért gyűlölöd a népet, mi bajod az emberekkel?" - tette fel a kérdést Mettának, akit annyira meglepett a váratlan felkérdezés, hogy egy pillanatra szóhoz sem jutott. "Nem szeretem, ha az aurámban túl sokan vannak. Egy koncert büdi, leizzadnak az emberek, és nem szeretném, hogy hozzám érjenek a testemhez a testükkel az idegenek" - felelte a Kőgazdag fiatalok szereplője, miután felocsudott a meglepő kérdés után.

Ugyan Schmuck Andor a legkevésbé sem osztotta Metta véleményét a témában, mégis képesek voltak jó hangulatban eltölteni a közös estét.