Családi magazin

Legszebb születésnap! Ivancsics Ilona 9 év után visszakapta a fiát

2023.10.05. I 16:15
Bence ugyanis épp akkor költözött haza külföldről, amikor a színésznő 63 éves lett.

– Hatalmas meglepetés volt, amikor a fiam nemrég bejelentette, hogy visszaköltözik Magyarországra. A hétvégén jött haza, ez egy igazi születésnapi ajándék számomra – újságolta boldogan a Blikknek a Ivancsics Ilona.

A Szomszédok Vágási Jutkáját alakító színésznő fia, Csernák Bence kilenc évvel ezelőtt hagyta el az országot, hogy fotósként dolgozzon külföldön. Élt Angliában, majd Barcelonában, ahol a legnagyobb divatcégeknek készített képeket. Ma már, 33 évesen, szabadúszó, és bár továbbra is szívesen vállal külföldi munkákat, a bázisa ezentúl Budapesten lesz.

– Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ismét ilyen közel lesz hozzám. Az elmúlt napok azzal teltek, hogy segítettem neki pakolni, berendezkedni a lakásába, illetve együtt ebédeltünk. Nagyon szeretek főzni, de amíg egyedül voltam, nemigen volt hozzá kedvem, most viszont lesz végre kire – nevetett fel a színésznő. – A születésnapomat is együtt töltöttük, elmentünk a városba ebédelni. Korábban előfordult, hogy Bence nem tudott hazajönni az ünnepekre sem, de most végre itthon lesz velem.

Ilona ugyanakkor nem bánja, hogy a gyermeke annak idején külföldön próbált szerencsét. Szerinte jót tett Bencének ez az időszak, mert – amellett, hogy önálló lett – komoly szakmai tapasztalatot szerzett.

De nemcsak a fia hazatérése miatt volt igazán boldog a színésznő születésnapja, hanem azért is, mert úgy érzi, mostanra túltette magát az elmúlt két év történésein.

– Nincs gondom a korommal, mert az gondolom, letagadhatok néhány évet, ezért nem zavar az idő múlása. Lelkileg megviselt az elmúlt két év, de sikerült felállnom és újjászületnem,s most jutottam el oda, hogy ismét jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Nem kell már szoronganom, aggódnom, minden a helyére került, és – mondhatni – egy új Ilona lettem.