Életmód

Emilio felesége plasztikáztatott

2023.10.05. I 15:02
Tina így néz ki a botox és szájfeltöltés után.

Emilio felesége plasztikáztatta az arcát: Jellinek Tina már egy éve fontolgatta, hogy megoldást keres a ráncaira. Végül nemcsak a botoxoltatott, de a száját is feltöltette. Bangó Margit unokája korábban mellnagyobbítással kacérkodott, végül letett róla, mostanra azonban úgy döntött, minimális szépészeti beavatkozásra igenis szüksége van.

- Egy éve fordult meg először a fejemben, hogy a szemem sarkában megjelent rácokkal kezdeni kellene valamit. Ahogy a számon is szívesen változtattam volna, megtartva a természetes hatást. Eljött a pillanat, szakemberre bíztam a dolgot, aki el is végezte a beavatkozásokat - mesélte a Sláger TV Drága Családom című műsorában a családanya, aki nem szeretett volna nagy változtatást. 

- A ráncokat a szemem sarkában botoxszal töltötték fel, a számba pedig került egy kis hialuron. A duzzanatok hamar elmúlnak, de már így is elégedett vagyok az eredményt látva. Nem lett természetellenes egyik beavatkozás sem. Sokkal jobban tetszik így, amit látok, amikor a tükörbe nézek, vagy viszontlátom magamat a TV-ben - vallotta be Jellinek Tina.

Férje, az énekes Emilio kezdetben igencsak aggódott, mert ő szerette a felesége természetes külsejét is, de a plasztikázás után megnyugodott. 

- Ismerem és szeretem Tina külsejét úgy, ahogy van. Féltem tőle, hogy milyen lesz a beavatkozás után az eredmény. Utólag azt mondom, felesleges volt aggódnom. Gyönyörű a feleségem, és látom rajta, hogy neki milyen sokat jelent az eredmény. Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezze magát mindenhogy. Most még kiegyensúlyozottabb, hogy a ráncai eltűntek, a szája pedig még szebb lett - áradozott feleségéről az énekes.