Szórakoztató műsor

Dögösen kezdi a táncshowt Radics Gigi

2023.10.05. I 18:30
Az idei évadban a Dancing with the Stars nézői Radics Gigivel és táncpartnerével, Baranya Dáviddal is találkozhatnak.

A műsor negyedik évadának kezdete előtt mindössze egy hét van, és az izgatott páros már nagyon várja, hogy a TV2 közönsége előtt bemutathassa az első produkcióját.

Baranya Dávid korábbi Instagram-bejegyzésében már jelezte a közelgő eseményt. Ebben egy fényképet osztott meg magáról ruha nélkül, ami alatt megjegyezte: „Indián nyár… Vénasszonyok nyara… Hívjuk bárhogy, nekem azt jelenti, hogy közeleg a Dancing with the Stars következő évada, ahol mindenki táncol!”

A kép egyértelműen a táncos izmos felsőtestét hivatott bemutatni. A Mokka műsorában az énekesnő és táncművész páros részletesen beszélt a közös próbáikról és arról, mire számíthatnak a nézők tőlük.

A beszélgetés során Dávid azonban egy kis kulisszatitkot is megosztott: az első produkciójuk során Radics Gigi különösen dögös formában fog megjelenni a parketten. Pachmann Péter, a Mokka műsorvezetője kérdésére, hogy Gigi valóban jól táncol-e, Dávid őszintén válaszolt: „Az első perctől kezdve nagyon jó, annyit fűznék hozzá, hogy szerintem az egyik legfontosabb a kettőnk közötti viszony, ami tényleg fantasztikus.”