Zene

Ők az új Modern Hungária!

2023.10.04. I 12:23
34 év után velük éled fel a legendás együttes.

A fiatalságé a jövő! Bodnár Attila ezt annyira komolyan vette, hogy a Modern Hungária Slágershow produkció frissen megalakult csapatában olyan énekesekkel vette körül magát, akik nemcsak a gyerekei, de akár az unokái is lehetnének.

Az énekes és felesége, Pap Rita ráadásul egy tehetségkutató során talált rájuk, ahol az új tagokat több mint 300 jelentkezőből választották ki.

– Az Arany Violin énekverseny adott lehetőséget arra, hogy megleljük a zenekar tagjait, de így legalább a gondviselés jóvoltából teljesült az a vágyam, hogy fiatal énekeseket segítsek abban, hogy Magyarország és a nagyvilág előtt is megmutathassák a tehetségüket – mondta a Blikknek a sztár.

Az Elfújja a szél, a Csókszor Csók vagy az Egyszer fenn, egyszer lenn című slágerek mellett azonban új dalokkal is jelentkezik majd a formáció, amelynek legfiatalabb tagja még nem is nagykorú.

– Lehet, hogy csak 17 éves, de Molnár Emili született tehetség. Egyéni, lírai hangja van, erős, romantikus, mély érzésű átéléssel. A másik új hölgy Fábián Nikolett, aki a Pesti Broadway Stúdióban szerzett színészi végzettséget, színházban és szinkronban is dolgozik – árulta el Bodnár, aki az énekverseny főszervezőjét, Karacs Miklóst is az új zenekarában tudhatja.

Attila hozzátette: ha újabb tehetségre lelnek, bővülhet a csapat. De nemcsak énekeseknek, hanem táncosoknak is lehetőséget adnak, ugyanis a színpadon egy hiphoptánckar is fellép velük.