Párkapcsolat

Hugh Jackman máris a következő feleségét keresi

2023.10.04. I 16:28
Így érzi magát a sztár szingliként, akiről 2 hete derült ki, hogy válik.

Hugh Jackmanről még szeptember közepén derült ki, hogy 27 év után válik Deborra-Lee Furnesstől. A bulvársajtó szerint az októberben 55. szülinapját ünneplő színész máris készen áll az új szerelemre.

Hugh Jackman számára a párkeresés a prioritás. A New Idea forrásaira hivatkozva közölte, hogy Jackman szívesen elköteleződne újból.

- Hugh szeret házas lenni, és azt is kedveli, ha van valaki különleges az életében. Nem maradt volna olyan sokáig Debbel, ha mindez nem lett volna meg köztük - magyarázta az informátor.

Bár 27 év sok idő volt, de Jackman nem érez késztetést arra, hogy egyelőre ne menjen bele egy újabb kapcsolatba, sőt, ennek az ellenkezőjét érzi.

- A prioritásai között van, hogy újra megtalálja a szerelmet. Mindenki arra számít, hogy Hugh gyorsan újranősül. Olyan melegszívű ember, aki nagy eséllyel belezúg az első olyan nőbe, aki felkelti magára a figyelmét.

A Woman's Daynek is nyilatkozott egy bennfentes, írta meg a Daily Mail. Mint kiderült, nem akar rejtőzködni az emberek elől, belevetette minden erejét a munkába, azonban fordít időt magára is. Rengeteget túrázik, illetve a barátaira is szán elég időt, a hétvégén is NFL-meccsen volt híres ismerőseivel. A pozitivitásra koncentrál, nem a negatív dolgokra.