Párkapcsolat

Curtis kedvese kitálalt, elárulta az igazságot

2023.10.04. I 09:58
A rajongók ezt alighanem sejtették.

Curtis és profi kosárlabdázó partnerének, Barnai Juditnak kapcsolata erős és harmonikus. A páros elfogadta az RTL felkérését, és részt vesznek a “Nyerő Páros” műsorában. A készülődések során elárulták, hogy a kapcsolatukban Curtis a keményebb oldalt képviseli, míg Judit inkább a gyengédséget és az odafigyelést hozza be a mindennapjaikba. A kapcsolatuk így kiegyensúlyozottnak tűnik.

“Nálunk ez természetes, hogy Ati az, aki hordja a nadrágot a kapcsolatban. Olyan igazi férfias férfi, hogy ez teljesen egyértelmű” – mondta Judit a story.hu-nak.

“Én hordom a nadrágot, de ez nem azt jelenti, hogy el van nyomva a nő. Mindenkinek megvan a maga kis komfortzónája. Egy rendes nő el is várja, hogy a férfi hordja a nadrágot”– tette hozzá Curtis.

Kicsit beszéltek még a konfliktuskezelésekről is, mert bár ugyanúgy látják a helyzetet, mégis szeretnék egy egészen picit másként csinálni.

"Ati nagyon forrófejű, hirtelen haragra gerjed. Nem tudom vele megbeszélni azokat a dolgokat, amiket szeretnék, mert ő elviharzik, és ideges. Ezeket így kollektívan nem bírom elviselni, mert én mindent egyből szeretnék megbeszélni vele, ami lehetetlenség ilyenkor..." - vallotta be a kosárlabdázó.

Curtis pedig nem habozott, így felelt: "Én ilyenkor szeretek kicsit lehiggadni, megnyugodni és idővel megbeszélni, rendezni a sorokat."