Utazás

Balira utazik a szakítása után Peller Mariann

2023.10.04. I 14:24
A műsorvezető most csoportot szervez, akik a festői szigetre tett önismereti utazáson vele tartanának.

Mariann tavaly októberben jelentette be, hogy férjével, Juni Györggyel elválnak az útjaik. A spiritualitáshoz mindig is közel álló író-műsorvezető ezután talán még inkább az önismereti út irányába fordult. Mariann egy úgynevezett Lélekközösséget is létrehozott, hogy a nehéz élethelyzetben lévőknek kapaszkodót nyújthasson. 

A műsorvezető nemrég arról számolt be közösségi oldalán, hogy jövő februárban Balira utazik, és beleveti magát a festői indonéz sziget spirituális környezetébe. Az utazás minden bizonnyal feltöltődést jelent majd a szakítás után Pellernek, még akkor is, ha - mint ahogy többször is beszélt róla - férjével békében és egyetértésben váltak el.

"2024. Az év, amely során sok lehetőségünk lesz az utazásra - a lelkünk körül, és a fizikai valóban is! Elsőként, év elején Balit, az istenek szigetét vesszük célba! Tartsatok velem ezen a varázslatos, külső-belső utazáson!" - írta közösségi oldalán Peller Mariann, akinek a Lélekközösség honlapján az is kiderül, hogy a festői, tíznapos utazás félmillió forintba kerül.